dimecres, 5 de maig del 2010

Flors i Violes a Palafrugell

L'ajuntament de Palafrugell, ha posat en marxa aquest any a través de l'Ipep (Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell) l'esdeveniment que porta el títol esmentat. De fet és una formula ja inventada,  i si per una banda està  molt bé intentar promocionar els nostres municipis..... quan gastem els diners dels ciutadans cal ser extremadament acurat i sospesar amb compte si l'esforç de la inversió a realitzar ens proporcionés resultats tangibles.

Les jornades de l'esdeveniment, han passat sense pena ni glòria, i els milers d’ euros que s'han invertit tenim la sensació que no han produït cap rèdit al nostre municipi. Està bé invertir en Cultura, però,  que gràcia té anar a visitar patis i jardins bellament adornats, havent d'esquivar  brutícia en la carrers, sots a les carreteres o voreres amb els panots trencats.

Creiem que no s'ha de començar la casa per la teulada, i abans de gastar en segons què, seria molt més rendible a més de perdurable dedicar aquest pressupost en arreglar carrers i voreres de Palafrugell que tan necessitades estan, d'un bon arranjament