dijous, 3 de juny del 2010

Visita de Carlos Floriano al Baix Empordà

Carlos Floriano, Portaveu de Medi Ambient del PP al Congrés dels Diputats i Secretari Executiu de Comunicació del PP, en la seva visita a la nostre comarca.
Durant el matí i juntament amb respresentants de la societat civil de Girona s'ha fet una sortida  amb el vaixell " Nautilus" de l'Estartit  visitant les Illes Medes.
 Floriano ha comentat :  La llei de costes cal modificar-la i adaptar-la a la realitat actual però no tal i com el Govern actual la planteja ja que afecta de manera clara a propietaris i activitats econòmiques, i això no es pot tolerar. Cal fer-la amb sentit comú, tenint en compte les realitats concretes de cada territori i sense que la Llei suposi un perjudici per ningú, les actituds talibanes dels actuals responsables polítics del Govern  són del tot intolerables", per Floriano " cal protegir el medi ambient, i tan, però cal fer-ho de manera correcta i ordenada i fent compatible en tot moment aquesta protecció amb les activitats econòmiques existents i l'ús i gaudiment humà del mateix"