divendres, 29 d’abril del 2011

El Partit Popular presenta la candidatura a l’ajuntament de Calonge

El Partit Popular de Calonge ha presentat aquesta tarda la candidatura per a les properes eleccions municipals del 22 de maig. La llista, encapçalada per Joan Pons, es composa de 17 membres. Pons ha dit que “el PPC té com a prioritats ajudar al comerç, als pagesos i vinyataires i tornar el mercat municipal des del Carrer de la Rutlla fins a la Plaça Major”. “ La nostra principal prioritat és la recuperació econòmica del municipi, i per això cal apostar per un sector clau i estratègic, el Turisme”, ha dit Pons.

El Partit Popular de Calonge creu “l’objectiu principal és la millora del poble i la qualitat de vida dels seus habitants i que, per tant, un alcalde ha de saber escoltar i actuar de forma adequada i d’acord amb els habitants de Calonge”. Per a Pons és molt important treballar perquè els ciutadans puguin rebre més i millors ajudes municipals.

El candidat popular ha explicat també que “creiem que cal treballar per millorar la seguretat en el nostre municipi, i evitar així que la sensació d’inseguretat a Calonge s’incrementi encara més”.

Finalment, el candidat popular ha destacat que cal “millorar la fiscalitat i simplificar els tràmits burocràtics perquè l’ajuntament sigui més eficaç i eficient”.